Vägledande samtal

Jag erbjuder dig samtal för stresshantering vid utmattning. Detta hittar du under behandlingar och stresshantering. Vill du ha övriga vägledande samtal hittar du dem här inunder. Rekommenderar dig att du först bokar healing och stresshantering via mitt kontaktformulär och att du sedan går vidare med dessa samtal nedan.

Vill du öppna dörren till ditt medvetande? Har du försökt att skapa
förändring i ditt liv utan att lyckas? Du kan skapa de förändringar som du
själv önskar.

Tillsammans skapar vi de förändringar du önskar i ditt liv
med hjälp av olika verktyg och tekniker som är kraftfulla. Tänk dig en
energidörr som du kan öppna och bjuda in de tankar du vill ha i ditt liv.

Många håller tillbaka sin utveckling baserat på de erfarenheter hen har
haft i sitt liv. En längtan finns inom varje människa att utvecklas och ta
nästa steg. Dessa låsningar hindrar dig att fritt få utvecklas som person.
Små bitar i ett pussel blir till sist en stor tavla.

 

Vill du få hjälp att vidga
dina vidder?

Vill du lära dig att se på dig själv med compassion?

Vad kan jag förbättra för dig?

 • Hjälpa dig att inse din själs resa

 • Se din inre kraft

 • Öka din energi

 • Visa din medvetenhet om dig själv

 • Kan du komma dit du vill i ditt liv?

 • Visa din egen självläkande förmåga

 • Öka ditt självförtroende

 • Öka din självkänsla

 • Vilka styrkor har du som kan hjälpa dig på vägen?

 • Lyfta fram din inre potential

 • Vilka utmaningar behöver du ta dig igenom?

Du bokar ditt första samtal per telefon
kostnadsfritt genom att boka det under “kontakt”.  Här inunder hittar du …….

Vägledande samtal allmänt

 • Modul 1 Inledande samtal som är gratis. Vi gör en kartläggning av vad du behöver hjälp med. I det första samtalet vill jag få en uppfattning om vad du behöver och hur du kan tänka dig att gå vidare. Min uppgift är att lyssna på vad du förmedlar eller uttrycker och möta dig där. Det jag erbjuder är strategier för mental träning, vardagsstrategier, känslostrategier, coopingstrategier samt läkning och vi går igenom vad du behöver. Kostnadsfritt samtal.

 • Modul 2 Vill du hitta styrkan i dig själv? Vill du få in ljus och glädje i ditt liv? Vill du ha verktyg för att hantera din vardag? Du kan förändra din inställning till det du nu upplever. Pris 495kr 60 min

 • Modul 3 Dina styrkor och svagheter Hur ser du på dig själv? Lever du efter din själs syfte? Vilka är dina styrkor? Vilka är dina  svagheter? Vill du förändra dina tankemönster och sätta på dig nya glasögon? Pris 395 kr 60 min

 • Modul 4 Djupgående coopingstrategier Vill du förändra dig på djupet och få lugn och ro i själen? Vill du möta dig själv där du är idag? Vill du få verktyg för att hantera din vardag? Vill du få djupgående coopingstrategier som för dig framåt? Pris 495 kr 60 min

 • Modul 5 Ditt energikapital Känner du att din energi begränsar dig i vardagen? Vill du hitta ett sätt att få mer energi? Kan man vända tung energi till lätt energi? Påverkar dina tankar din energi? Pris 495 kr 60 min

 • Modul 6 Bearbetning av känslor och tankar Har du känslor som begränsar dig? Har du tankar som begränsar dig? Har du varit med om något som får dig att må dåligt? Pris 390 kr 60 min

 • Modul 7 Självkärlek Har du svårt att älska dig själv? Känner du inte kärlek för dig själv? Upplever du att andra inte ser på dig kärleksfullt? Pris 450 kr 60 min

 • Modul 8 vägledande samtal Ett anpassat samtal för dig där du får lite av varje i de olika modulerna. Pris 650 kr 60 min

 • Modul 9 vägledande samtal olika punkter som jag kan hjälpa dig med.  Dessa punkter står ovan under “Vad  kan jag förbättra för dig?  Pris 650 kr tid 60 min.

   

Coachinghealing by Annika på distans

Det är en session på 60 min som jag har skapat utifrån mina utbildningar och ifrån min livserfarenhet.

I denna session ingår det både ett samtal och en healingsession.

Jag tar kontakt med ärkeänglar, mästare och andra ljusvarelser och arbetar intuitivt utifrån det jag får till mig.

De mediala coachande svaren har en läkande effekt på din själ eller din kropp. Du väljer själv vad du vill ha hjälp med: fysiska aspekter, psykiska aspekter, själsliga aspekter, relationer, yrkesval eller kärlekslivet.

Du får också en andlig healing där jag arbetar med änglar vilka också ser till det du vill ha hjälp med. Pris 650 kr inkl. moms, tid 60 min.

3 st coachinghealing paket

Boka 3 olika coachinghealing paket via min mejl, du hittar den under “kontakt” i menyraden på 60 min per gång. Pris 1650 kr inkl. moms.

Energin i solljushealing är varm, kärleksfull energi, mycket högt vibrerande och som är fördelaktig i olika sorters behandlingar. De viktigaste egenskaperna i solljushealing är läkning och förnyelse. Solen fyller på med energi och lugnar en stressad själ. Vissa reumatiska sjukdomar kräver värme och hjälper då människor att bli mjukare i leder. Även vissa hudsjukdomar renas av solljushealingen. Ljuset ifrån solljushealing är också ett bra hjälpmedel att ta udden av sorg och smärta. Denna healing kan också läka tidigare trauman bakåt i tiden. Denna healing passar dig som är trött, utmattad, sjuk, orolig, stressad eller behöver ny energi. Om du har något specifikt som du vill sända energin till så hjälper jag dig gärna med det, säg till innan sessionen börjar i sådana fall.  Du bokar denna healing i menyraden under “kontakt”. Pris 395 kr inkl. moms, tid 30 min.

Reiki healing är universell energi. Det är en japansk healing som används för att minska smärta, stress, stärka kroppens energiförråd, skydda och läka immunförsvaret och lugna ner känslor. Healing går dit den bäst behövs. Som healer är jag en kanal som transformerar energin. Vi behöver inte träffas fysiskt för att du ska få healing. Det går alldeles utmärkt att ge healing på distans. Vid Reiki aktiveras immunförsvaret. Det finns vetenskapliga mätbara effekter från Reiki att energin är stressreducerande, lindrar smärta och aktiverar oxytocin. Reiki healing är en terapi för själen för dig som vill hitta ett djupt välbefinnande. Även efter en session arbetar energierna vidare och man kan upptäcka skiftningar på olika sätt flera veckor efter behandling. Reiki healing löser upp blockeringar och får igång livsenergin och stärker auran. Denna healingform är särskild bra för dig som är stressad, utmattad, sjuk, orolig eller behöver mer energi. Denna healing arbetar på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå. Energin som du mottager är varm och kärleksfull. Berätta vad du vill ha hjälp med i den mejlkonversation vi kommer att ha så förstärker jag energin dit den ska. Jag letar efter blockeringar och frigör så att livsenergin kan flöda fritt och främja för god hälsa. Du bokar detta  i menyraden under “kontakt”. Pris  395 kr inkl. moms, tid 30 min.

fall.  Du bokar denna healing i menyraden under “kontakt”. Pris 395 kr inkl. moms, tid 30 min.

Månljushealing innebär att jag som healer kopplar upp mig till de högre universella energierna och jag blir då en kanal som förmedlar energin till klienten. Månljushealing upplevs vara väldigt lugnande och harmonisk. Månljushealing renar också ditt energisystem ifrån negativa energier. Denna energi är högvibrerande. Detta är en mental healing som arbetar med oro, ångest, rädsla, trötthet och olika ovanor men jag har också märkt att energin går även till fysiska problem. Du bokar i menyraden under “kontakt”. Pris  275 kr inkl. moms, tid 20 min.

Silvervioletta flamman har en stark andlig energi. Den transformerar karma, negativa energier, trauma och förträngda känslor och läker fysiska problem, oro och olika situationer. Silvervioletta flamman höjer vår livsenergi och våra vibrationsfrekvenser så att vi mår bättre. Med flamman kan dina chakran och aura renas. Det är en stark och glädjefull energi. Silvervioletta flamman är kanaliserad ner till jorden av den uppstigna mästaren St Germain. Healingen arbetar med att ta bort det problem som har uppstått. När vi ger eller får healing så höjer vi vår frekvens och därmed vår livsenergi. Jag erbjuder Silvervioletta flamman på distans och det går lika bra som att vi träffas. Livsenergin går dit den behövs. Denna healing är bra för dig som har olika problem i relationer eller i en speciell situation eller har fysiska problem. Du bokar denna healing som du hittar i menyraden under “kontakt”.  Pris 575 kr inkl. moms, tid 40-60 min.

Fler healingformer hittar du på första sidan “börja här” under fyrkanten “Energi”

Medial vägledning

Att få en medial vägledning handlar om att få sinnesfrid, energi och styrka och att få svar på frågor. I det mediala arbetet litar jag till min intuition och till de råd jag får ifrån ärkeänglar och mästare.

I den mediala vägledningen hjälper jag och stöttar dig tillsammans med ärkeänglarna och mästarna och guidar dig framåt. Vad innehållet i en vägledning ska innehålla bestämmer du själv.

Du får en medial vägledning där du dels får vägledning ifrån mig och dels får det ifrån ärkeänglar och mästare.

Har du en allmän fråga och/eller en specifik fråga talar vi först i telefon om detta. Jag kopplar sedan upp mig mot andevärlden i ett meditativt tillstånd. Till sist talas vi vid igen i ett samtal där jag delger dig vad som har framkommit. Total tid 60 min pris din investering 550 kr inkl. moms.

Du  kan också i bokningen via mejl till mig delge mig om du vill ha allmänna råd och/eller ha en specifik fråga eller båda. Då kopplar jag direkt upp mig mot andevärlden och sedan talas vi vid i telefon. Total tid 60 min. Pris din investering 550 kr inkl. moms.

Tre behandlingar enligt ovan 1490 kr inkl. moms.

Kurs hitta styrkan i dig själv

Behöver du tekniker som hjälper dig i din sjukdom med dina tankar, känslor, handlingar och attraktionslagen? Denna kurs handlar om hur du kan hantera din vardag, trots en eller flera sjukdomar. Kursen är fullproppad med olika tekniker för att du ska må bättre och för att du ska orka med din sjukdom. I kursen går jag igenom mental och fysisk smärta, negativa och positiva tankar, tankemönster, känslor och tekniker för det, hinder, andningsövningar, affirmationer, cellminnen och mycket mera. Kursen är lättläst med tanke på att du kanske inte orkar att läsa så mycket på grund av sjukdom. Kurstiden är 4 veckor men du läser den på längre tid om du önskar. Du lämnar in dina uppgifter när du har läst ett kapitel i taget. Du får ett digitalt diplom efter slutförd kurs. I kursen använder jag mig av mentala tekniker som öppnar upp för nya tankar och handlingar. Pris 495 kr inklusive moms.