Healing

Hej, vad roligt att du är intresserad av mina behandlingar! Här hittar du de healingformer på distans som du kan välja bland. Healing går lika bra att sända på distans och blir många gånger mer kraftfullare än vid fysisk behandling. Du får 25% rabatt på din första healingsession, vilket avdrages på det pris som visas nedan.

Healing är för mig kärlek ifrån Universum. Jag vet inte vart jag hade varit idag om inte healingenergin kommit in i mitt liv.

Jag har varit på botten, långt därnere när sorg och frustration sliter i en. Genom att ge mig själv healing och samtidigt coacha mig själv och mina tankar har jag nu fått ett nytt liv. Ett rikare liv. Nu vill jag visa dig som är i samma situation som mig hur du kan komma vidare i ditt liv. Här finns olika former av healing som du kan välja bland. I menyraden har du också olika samtalsmoduler att välja emellan. Alla tjänster jag erbjuder leder till ett bättre liv där du kan förenas med din själs längtan. 

Gör som jag gjorde, investera i dig själv!

Bra att veta om healing:

  • Du kan boka healing under “kontakt”. Meddela mig vilken healingform som du önskar, ditt namn och din adress samt telefonnummer. 

  • Vi talas vid i ett kort telefonmöte före healing och ett kort telefonmöte efter om du önskar det.

  • Vill du fråga om vilken healingform du ska boka så hör av dig till min mejl under “kontakt”.

  • I varje healingsession ingår det en energirening av energisystemet vilket ger mer energi. Vill du ha en längre energirening av din kropp och din aura kan du boka det se nedan under de olika former av healing som jag har.

  • Vad händer under healing? Det är bra att du ligger bekvämt på en plats som känns bekväm när du ska ta emot din healing. Ha gärna en filt på dig och du kan med fördel sätta på någon musik du tycker om. Jag tänder ljus, mediterar och går in i ett meditativt tillstånd för att skapa en lugn och ren energi.  Du kan också om du vill sitta på en stol med fötterna i golvet. Det är alltid bra när du ska mottaga en session av healing att du har intentionen att du vill ta emot healingen för bästa resultat. Du får oavsett vilken healingform du väljer rening av hela ditt energisystem vilket bidrar till din självläkande förmåga och ökar din energi.

  • Vad händer efter healing? Om du önskar det så hörs vi i ett kort möte efter healing på telefon.

  • Hur känns healing i kroppen och vad kan jag uppleva? Det är väldigt olika hur man upplever en healingbehandling. Du kan uppleva värme, att det bubblar inom dig, du kan känna att det pirrar i kroppen. Känslor kan komma upp av glädje eller sorg. De flesta känner ett inre lugn och harmoni ungefär som vid massage. En del somnar under en behandling och det är helt ok. Healingenergin arbetar med dig även när du sover och även när jag har kopplat ner mig ifrån källan så fortsätter energin arbeta i dig i dagar efteråt. Healingenergin får fart på utrensning och därför är det alltid bra att dricka ett glas vatten efter behandling. Det blir en nystart för själ och kropp och sinne. Många upplever healing som att känna sig omhändertagen i kärlek och ljus. Healing renar ditt energisystem och skyddar emot negativa energier vilket gör dig pigg och alert.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet och arbetar efter förbundets etiska riktlinjer, så som att iaktta tystnadsplikt och att aldrig uppmana någon att avbryta pågående läkarvård. Läs mer på www.reikiforbundet.se

Jag är utbildad i Reiki I och Reiki II, månljushealing, solljushealing, silvervioletta flamman, själslig healing, änglahealing, Änglaläsning, Reiji Ho och Boysen scanning, Chakrabalansering , änglamedium mm.

Annikas Soul Healing, medlem i Reikiförbundet

Prova på Reiki!

Denna energi är en mjuk och varm behandling som främjar din hälsa genom att öka kroppens självläkande förmåga och avslappning. Du kan använda detta som friskvård eftersom Reiki är avdragsgill friskvård för arbetsgivare.

Änglahealing på distans

Under en änglahealing har du alltid med dig din skyddsängel och dina guider. Beroende på hur din livssituation är så har du också andra änglar hos dig t.ex. Ärkeängel Mikael eller Ärkeängel Rafael mm. Jag arbetar under en änglahealing med min healingguide och mitt änglateam. Änglarna sprider sitt änglaljus över dig och löser upp blockeringar och skapar flöde och balans i din kropp. Du får också ett personligt budskap ifrån mina orakelkort. Änglarnas energi är väldigt omhändertagande och varm och de ser alltid till ditt högsta bästa. Denna healing ger balans åt dina chakran för inre harmoni. Healing stärker din egen läkningsprocess. Energin minskar stress, glädjeenergin ökar, du sover bättre, hjälper dig att vara här och nu, ökar ditt välbefinnande. Om du har några fysiska eller psykiska problem så tala om det innan healing. Pris 350 kr inkl. moms tid 30 min. Du bokar denna behandling  under “kontakt”.

Reiki på distans

Reiki healing är universell energi. Det är en japansk healing som används för att minska smärta, stress, stärka kroppens energiförråd, skydda och läka immunförsvaret och lugna ner känslor. Healing går dit den bäst behövs. Som healer är jag en kanal som transformerar energin. Vi behöver inte träffas fysiskt för att du ska få healing. Det går alldeles utmärkt att ge healing på distans. Vid Reiki aktiveras immunförsvaret. Det finns vetenskapliga mätbara effekter från Reiki att energin är stressreducerande, lindrar smärta och aktiverar oxytocin. Reiki healing är en terapi för själen för dig som vill hitta ett djupt välbefinnande. Även efter en session arbetar energierna vidare och man kan upptäcka skiftningar på olika sätt flera veckor efter behandling. Reiki healing löser upp blockeringar och får igång livsenergin och stärker auran. Denna healingform är särskild bra för dig som är stressad, utmattad, sjuk, orolig eller behöver mer energi. Denna healing arbetar på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå. Energin som du mottager är varm och kärleksfull. Berätta vad du vill ha hjälp med i den mejlkonversation vi kommer att ha så förstärker jag energin dit den ska. Jag letar efter blockeringar och frigör så att livsenergin kan flöda fritt och främja för god hälsa. Du bokar detta  i menyraden under “kontakt”. Pris  395 kr inkl. moms, tid 30 min.

Reiki healing på distans 3 sessioner

3 sessioner inom 4 veckor. Du bokar dessa 3 sessioner under “kontakt” . Pris endast 1185 kr inkl. moms, tid 30 min per gång.

Månljushealing distans

Månljushealing innebär att jag som healer kopplar upp mig till de högre universella energierna och jag blir då en kanal som förmedlar energin till klienten. Månljushealing upplevs vara väldigt lugnande och harmonisk. Månljushealing renar också ditt energisystem ifrån negativa energier. Denna energi är högvibrerande. Detta är en mental healing som arbetar med oro, ångest, rädsla, trötthet och olika ovanor men jag har också märkt att energin går även till fysiska problem. Du bokar i menyraden under “kontakt”. Pris  275 kr inkl. moms, tid 20 min.

Månljushealing på distans 3 sessioner i 10 dagar

3 sessioner inom 10 dagar på distans. Du bokar detta i menyraden under “kontakt”. Pris endast 1170 kr inkl. moms, tid 20 min per gång.  

Solljushealing distans

Energin i solljushealing är varm, kärleksfull energi, mycket högt vibrerande och som är fördelaktig i olika sorters behandlingar. De viktigaste egenskaperna i solljushealing är läkning och förnyelse. Solen fyller på med energi och lugnar en stressad själ. Vissa reumatiska sjukdomar kräver värme och hjälper då människor att bli mjukare i leder. Även vissa hudsjukdomar renas av solljushealingen. Ljuset ifrån solljushealing är också ett bra hjälpmedel att ta udden av sorg och smärta. Denna healing kan också läka tidigare trauman bakåt i tiden. Denna healing passar dig som är trött, utmattad, sjuk, orolig, stressad eller behöver ny energi. Om du har något specifikt som du vill sända energin till så hjälper jag dig gärna med det, säg till innan sessionen börjar i sådana fall.  Du bokar denna healing i menyraden under “kontakt”. Pris 395 kr inkl. moms, tid 30 min.

Solljushealing 3 sessioner under 4 veckor

3 sessioner inom 10 dagar på distans. Du bokar detta vid de tre tider som passar dig i menyraden under “kontakt”. Pris endast 1185 kr inkl. moms, tid 30 min per gång. 

Healing och samtal på distans

Du bokar din healing under “kontakt” till min mejl och sedan får du bekräftelse på bokningen via e post. Vid din session har vi ett kort samtal före och efter healing. Om du inte vet vilken sorts healing du vill ha kan du alltid få ett första gratis samtal som är kortare. Vill du ha ett längre samtal 60 min så bokar du det också under “kontakt” du hittar de olika samtalsformerna under “Samtal” under en av fyrkanterna under “börja här” eller i menyraden under “samtal”. Du ser vilket pris som gäller under varje samtalsform.

Silvervioletta flamman distans

Silvervioletta flamman har en stark andlig energi. Den transformerar karma, negativa energier, trauma och förträngda känslor och läker fysiska problem, oro och olika situationer. Silvervioletta flamman höjer vår livsenergi och våra vibrationsfrekvenser så att vi mår bättre. Med flamman kan dina chakran och aura renas. Det är en stark och glädjefull energi. Silvervioletta flamman är kanaliserad ner till jorden av den uppstigna mästaren St Germain. Healingen arbetar med att ta bort det problem som har uppstått. När vi ger eller får healing så höjer vi vår frekvens och därmed vår livsenergi. Jag erbjuder Silvervioletta flamman på distans och det går lika bra som att vi träffas. Livsenergin går dit den behövs. Denna healing är bra för dig som har olika problem i relationer eller i en speciell situation eller har fysiska problem. Du bokar denna healing som du hittar i menyraden under “kontakt”.  Pris 575 kr inkl. moms, tid 40-60 min.

Husrensning 800 kr inkl. moms tid 40-60 min på distans  Du bokar detta också i menyraden under “kontakt”.

Reiji Ho och Boysen scanning distans

Healing är en mjuk och kärleksfull behandling. Det går inte att i förväg säga hur du kommer att uppleva behandlingen. De flesta upplever att de får en energikick eller blir får en inneboende fridfullhet. Jag stimulerar Ki energi och dess livsenergi. Genom att först undersöka dig med Boysen scanning upptäcker jag var blockeringar finns och ger dig healing på dessa ställen på kroppen som ska behandlas. Healing har inga biverkningar utan tvärtom blir det alltid en förbättring av hälsan. Energin har mycket bra effekt på stressreducerande symtom. En healers största uppgift är att ge en ökad livskraft till de som behandlas. Energin är bra för dig som är stressad, sjuk, orolig, har ångest eller vill få mer energi. Du bokar denna healing under “kontakt” Pris 650 kr inkl. moms, tid 60 min.

Reiki healing och chakrabalansering distans

Healingenergin och chakrabalanseringen kan även sändas på distans. Det finns inga begränsningar för energin. Jag vill erbjuda terapi för din själ och hjälpa dig hitta ett välbefinnande. Genom healingen kan jag hjälpa till med att lösa upp stagnerad energi och få igång ett flöde av livsenergi. Livskraften går igenom hela din kropp och ger ny kraft åt cellerna så de kan arbeta optimalt. Du får en “boost” av helande energi där blockeringar löses upp och energin flödar in. Jag balanserar också upp dina chakran så att de kan ta upp energi lättare på det sätt som är individuellt för dig. Vi har 7 stora chakran som jag fokuserar på. Du kan läsa om reiki healing längst upp på denna sida. Du bokar denna behandling under “kontakt” Pris 495 kr inkl. moms, tid 30-40 min.

Själslig healing distans

Själslig healing har funnits i århundraden runt om i världen. Den innefattas av den universella livskraften som försörjer allt liv och gör så att vi kan andas. Andliga healers är medium som agerar mellan den läkande kraften och mottagaren. Jag arbetar som en öppen kanal och förmedlar de budskap som kommer. Själsliga healers fokuserar på att hjälpa på ett medvetet sätt och tonar in sitt medvetande på den högre källan av frid och kärlek som förmedlar livsenergi och kunnande. Healingen arbetar med att förstärka läkningsprocessen i den fysiska, emotionella, mentala och själsliga kroppen. Själslig healing går lika bra att göra på distans och du kan få  healing oavsett var du befinner dig i världen. Jag ber om hjälp ifrån den universella källan där den kärleksfulla energin kommer ifrån och får veta varför just ditt problem har uppstått. Själva sessionen pågår under cirka 60 min. Allt som begärs av dig är att du ska ha ett öppet sinne angående healers möjligheter att vara en kanal för energin. Denna healing är bra för dig som t.ex. har en fysisk åkomma och vill få svar på var densamma har sitt ursprung uti. Har du känslor av: övergivenhet, klagande, osanning, avundsjuk, dömande, intolerans, apati, orättvisa, hjälplöshet, självhat, skuld, skam, panik, frustration, ilska, rädsla, konflikt mm. erbjuder jag denna healing emot dessa känslor. Energin är också bra för dig som undrar över en relation som kanske inte fungerar så bra. Du kan också fråga om varför du har de känslor du har och få healing för detta. Du bokar denna healing under “kontakt”.  Pris 550 kr inkl. moms, tid 60 min. 

Solljushealing och Reiki healing distans

Vill du förlänga tiden av healing kan du välja dessa två healingtekniker tillsammans under en session. Du får först solljushealing och därefter Reiki healing. Man aktiverar immunförsvaret och välbefinnandet inifrån.  Pris 600kr inkl. moms tid 40 -60 min. Du bokar detta  i menyraden under “kontakt”    

Månljushealing och Reiki healing distans

Vill du förlänga tiden av healing kan du välja dessa två healingtekniker tillsammans under en session. Du får först månljushealing och därefter Reiki healing. Dessa två healingtekniker arbetar på mental nivå. Om du är orolig eller har ångest eller några ovanor så passar dessa energier dig eftersom det ökar ditt välbefinnande. Pris 500 kr inkl. moms, tid 30 min  Du bokar detta i menyraden under “kontakt”

Energikurs kommer inom kort distans Du hittar detta under Media i menyraden

Kurs “Hitta styrkan i dig själv” kommer inom kort distans. Du hittar detta under Media i menyraden

Vägledande samtal distans

Du vet väl att jag också har vägledande samtal om olika ämnen. Du hittar vägledande samtal för högkänsliga och andligt uppvaknade personer i menyraden “samtal” och för allmänna vägledande samtal under fyrkanten “samtal” på första sidan. Välkommen att boka!

Coachinghealing by Annika på distans

Det är en session på 60 min som jag har skapat utifrån mina utbildningar och ifrån min livserfarenhet.

I denna session ingår det både ett samtal och en healingsession.

Jag tar kontakt med ärkeänglar, mästare och andra ljusvarelser och arbetar intuitivt utifrån det jag får till mig.

De mediala coachande svaren har en läkande effekt på din själ eller din kropp. Du väljer själv vad du vill ha hjälp med: fysiska aspekter, psykiska aspekter, själsliga aspekter, relationer, yrkesval eller kärlekslivet.

Du får också en andlig healing där jag arbetar med änglar vilka också ser till det du vill ha hjälp med. Pris 650 kr inkl. moms, tid 60 min.

3 st coachinghealing paket by Annika

Boka 3 olika coachinghealing paket i 60 min per gång under “kontakt”. Pris 1650 kr inkl. moms.

 

Kraftfull änglahealing

Jag startar änglahealing.  Jag kallar också på ärkeängel Rafael och mästare St Germain vilket gör att healingen blir starkare. En healing som är bra för dig som är stressad, trött, orkeslös och vill få en nystart. Pris inkl. moms 400 kr, tid 30 min.

 

Husrensning

Är du medveten om olika ljud eller känner dig iakttagen eller är väldigt trött och orkeslös då kan du ha besök av andar, dels ifrån andra sidan eller en jordbunden ande. Jag gör en rensning av ditt hus lägenhet etc. och du får också veta vem som varit hos dig. Pris 800 kr inkl. moms tid 40-60 min på distans.