Högkänslighet vägledande samtal/ medial vägledning / healing

Högkänsliga personer

Jag erbjuder dig som är högkänslig stresshantering och healing emot utmattning. Jag erbjuder dig också samtal när det gäller din vardag som du kan se nedan. Vill du ha hjälp emot stresshantering och utmattning kontakt mig via kontaktformuläret under “kontakt”

 

Högkänsliga personer behöver leva i balans för att inte bli av med för
mycket energi. Högkänsliga har ett känsligt eller överaktivt nervsystem
som bearbetar intryck på ett djupare plan än hos andra. Högkänsliga
personer blir lättare stressade, trötta och kan få problem med utmattning
eller värk i kroppen om de inte tar hand om sig själva.

Allt består av energi vilket betyder att vi människor, djur, saker och alla
ämnen på jorden är sammansatt energi. Energi kan inte skapas eller
förstöras utan endast transformeras. Högkänsliga personer får ofta
problem med energier och behöver olika energiskydd och verktyg för att
få ett optimalt liv. 

I de olika samtalsformerna som jag har skapat finns det
olika råd och tekniker för dig. Ditt första samtal är gratis. Anmäl ditt
samtal under “kontakt” De olika samtalsformerna kommer här:

Högkänslighet vägledande samtal

 • Boka ditt samtal i kalendern så kommer du att få ett mejl ifrån mig, en bekräftelse på din tid. Här inunder ser du olika sorters moduler av samtal som jag har. Ange modul när du får mejlet ifrån mig. Jag har ett frågeformulär utifrån den modul som du har valt som vi går igenom och där du får strategier och tips. I vissa moduler går vi in på djupet på bearbetning och tankar.

 • Coachning är en investering i dig själv. Det är bra om du är villig att växa som människa och se saker ifrån ett annan synvinkel.

 • Modul 1 för högkänsliga personer Inledande samtal som är gratis. Vi gör en kartläggning av vad du behöver hjälp med. I det första samtalet vill jag få en uppfattning om vad du behöver och hur du kan tänka dig att gå vidare. Min uppgift är att lyssna på vad du förmedlar eller uttrycker och möta dig där. Det jag erbjuder är strategier för mental träning, vardagsstrategier, känslostrategier, coopingstrategier samt läkning. Kostnadsfritt samtal.

 • Modul 2 för högkänsliga personer- Energier Besväras du av energier? Besväras du av andras känslor? Besväras du av olika platser? Du får verktyg och strategier. Pris 495 kr 40 min

 • Modul 3 för högkänsliga personer – Ekorrhjul Känner du att dina tankar snurrar omkring? Känner du att du blir trött av dina tankar? Känner du att du blir överväldigad av andra människor och platser? Vill du ibland vila ifrån dig själv? Vill du få tips på hur du kan mildra gråt, ångest och obehagskänslor? Pris 390 kr 40 min

 • Modul 4 för högkänsliga personer- Energi balans och aktivitet Känner du att stressen tar över din vardag? Känner du dig överstimulerad? Känner du dig understimulerad? Känner du att du har för många känslor? Vill du lära dig att stoppa en krasch? Pris 390 kr 40 min

 • Modul 5 för högkänsliga personer- återhämtning och motion. Har du svårt för att hitta strategier för att komma ner i varv? Har du hittat någon motionsform som passar dig? Har du hittat något som gör att du blir kreativ? Har du inte hittat något sätt att återhämta dig på? Pris 390 kr 40 min

 • Modul 6 för högkänsliga personer Empat strategier. Känner du dig överväldigad av allt och behöver strategier för din vardag som empat? Pris 495 kr 40 min

 • Modul 7 för högkänsliga personer Gränser. Är du en person som alltid säger ja och ångrar dig sedan? Verktyg för att sätta gränser för dig själv. Pris 390 kr 40 min

 • Modul 8 för högkänsliga personer Ett anpassat samtal för dig där du får lite av varje i de olika modulerna. Pris 650 kr 60 min

 •  

Coachinghealing by Annika på distans

Det är en session på 60 min som jag har skapat utifrån mina utbildningar och ifrån min livserfarenhet.

I denna session ingår det både ett samtal och en healingsession.

Jag tar kontakt med ärkeänglar, mästare och andra ljusvarelser och arbetar intuitivt utifrån det jag får till mig.

De mediala coachande svaren har en läkande effekt på din själ eller din kropp. Du väljer själv vad du vill ha hjälp med: fysiska aspekter, psykiska aspekter, själsliga aspekter, relationer, yrkesval eller kärlekslivet.

Du får också en andlig healing där jag arbetar med änglar vilka också ser till det du vill ha hjälp med. Pris 650 kr inkl. moms, tid 60 min.

3 st coachinghealing paket

Boka 3 olika coachinghealing paket på 60 min per gång. Pris 1650 kr inkl. moms. Boka under “kontakt” du hittar det i menyraden.

Medial vägledning

Att få en medial vägledning handlar om att få sinnesfrid, energi och styrka och att få svar på frågor. I det mediala arbetet litar jag till min intuition och till de råd jag får ifrån ärkeänglar och mästare.

I den mediala vägledningen hjälper jag och stöttar dig tillsammans med ärkeänglarna och mästarna och guidar dig framåt. Vad innehållet i en vägledning ska innehålla bestämmer du själv.

Du får en medial vägledning där du dels får vägledning ifrån mig och dels får det ifrån ärkeänglar och mästare.

Har du en allmän fråga och/eller en specifik fråga talar vi först i telefon om detta. Jag kopplar sedan upp mig mot andevärlden i ett meditativt tillstånd. Till sist talas vi vid igen i ett samtal där jag delger dig vad som har framkommit. Total tid 60 min pris din investering 550 kr inkl. moms.

Du  kan också i bokningen via mejl till mig delge mig om du vill ha allmänna råd och/eller ha en specifik fråga eller båda. Då kopplar jag direkt upp mig mot andevärlden och sedan talas vi vid i telefon. Total tid 60 min. Pris din investering 550 kr inkl. moms.

Tre behandlingar enligt ovan 1490 kr inkl. moms.

Månljushealing innebär att jag som healer kopplar upp mig till de högre universella energierna och jag blir då en kanal som förmedlar energin till klienten. Månljushealing upplevs vara väldigt lugnande och harmonisk. Månljushealing renar också ditt energisystem ifrån negativa energier. Denna energi är högvibrerande. Detta är en mental healing som arbetar med oro, ångest, rädsla, trötthet och olika ovanor men jag har också märkt att energin går även till fysiska problem. Du bokar i menyraden under “kontakt”. Pris  275 kr inkl. moms, tid 20 min.

Under en änglahealing har du alltid med dig din skyddsängel och dina guider. Beroende på hur din livssituation är så har du också andra änglar hos dig t.ex. Ärkeängel Mikael eller Ärkeängel Rafael mm. Jag arbetar under en änglahealing med min healingguide och mitt änglateam. Änglarna sprider sitt änglaljus över dig och löser upp blockeringar och skapar flöde och balans i din kropp. Du får också ett personligt budskap ifrån mina orakelkort. Änglarnas energi är väldigt omhändertagande och varm och de ser alltid till ditt högsta bästa. Denna healing ger balans åt dina chakran för inre harmoni. Healing stärker din egen läkningsprocess. Energin minskar stress, glädjeenergin ökar, du sover bättre, hjälper dig att vara här och nu, ökar ditt välbefinnande. Om du har några fysiska eller psykiska problem så tala om det innan healing. Pris 350 kr inkl. moms tid 30 min. Du bokar denna behandling  under “kontakt”.

Silvervioletta flamman har en stark andlig energi. Den transformerar karma, negativa energier, trauma och förträngda känslor och läker fysiska problem, oro och olika situationer. Silvervioletta flamman höjer vår livsenergi och våra vibrationsfrekvenser så att vi mår bättre. Med flamman kan dina chakran och aura renas. Det är en stark och glädjefull energi. Silvervioletta flamman är kanaliserad ner till jorden av den uppstigna mästaren St Germain. Healingen arbetar med att ta bort det problem som har uppstått. När vi ger eller får healing så höjer vi vår frekvens och därmed vår livsenergi. Jag erbjuder Silvervioletta flamman på distans och det går lika bra som att vi träffas. Livsenergin går dit den behövs. Denna healing är bra för dig som har olika problem i relationer eller i en speciell situation eller har fysiska problem. Du bokar denna healing som du hittar i menyraden under “kontakt”.  Pris 575 kr inkl. moms, tid 60 min.

Energin i solljushealing är varm, kärleksfull energi, mycket högt vibrerande och som är fördelaktig i olika sorters behandlingar. De viktigaste egenskaperna i solljushealing är läkning och förnyelse. Solen fyller på med energi och lugnar en stressad själ. Vissa reumatiska sjukdomar kräver värme och hjälper då människor att bli mjukare i leder. Även vissa hudsjukdomar renas av solljushealingen. Ljuset ifrån solljushealing är också ett bra hjälpmedel att ta udden av sorg och smärta. Denna healing kan också läka tidigare trauman bakåt i tiden. Denna healing passar dig som är trött, utmattad, sjuk, orolig, stressad eller behöver ny energi. Om du har något specifikt som du vill sända energin till så hjälper jag dig gärna med det, säg till innan sessionen börjar i sådana fall.  Du bokar denna healing i menyraden under “kontakt”. Pris 395 kr inkl. moms, tid 30 min.

 

 

En stressfri vardag

Har du fastnat i stressen och vardagen? Då har jag en kurs till dig där du får verktyg till hur du ska förhålla dig till stressen och till dina tankar. Det medföljer övningar för både kropp, tanke och känslor. Vi går igenom hur triggers fungerar som ofta utlöser stress och mycket mera. Pris 495 kr inkl. moms. Kursen är på 7 veckor men du kan läsa längre om du vill, du läser i din egen takt.

Du lämnar in dina uppgifter när du har läst ett kapitel i taget. Du får ett digitalt diplom efter slutförd kurs. I kursen använder jag mig av mentala tekniker som öppnar upp för nya tankar och handlingar. Du beställer den under “kontakt” i kontaktformuläret.