Compassion and soulhealing by Annika

Min egen healing

Jag har haft kontakt med mitt högre jag och därigenom fått till mig denna healing, vilken har hjälpt mig angående mina sjukdomar fibromyalgi och kroniskt trötthetssyndrom (Me/cfs).

Jag erbjuder nu dig till en billig penning att testa denna healing vid första sessionen och därefter behöver du få fler behandlingar för optimal effekt. Jag är helt frisk idag och jag vill gärna hjälpa dig att få ett bättre liv. Min vision är att hjälpa andra och jag är en ljusarbetare, vilket betyder att jag har kommit till jorden för att hjälpa andra att läka sig själva. Du beställer denna healing under “kontakt”

Denna healing kostar vid första sessionen endast 395 kr och därefter är priset 825 kr inklusive moms.

I samband med din healingsession får du också coachning angående din sjukdom för att uppnå maximal effekt. Du får ett kortare samtal med mig först och därefter får du healing. Senare får du ett längre coachingsamtal med mig. Total tid för både samtal och healing är 60 min, varav healing är 20 min och samtal är 40 min. Du bokar detta under kontakt som du hittar längst upp på hemsidan till höger.

Ett coachningsamtal kostar 595 kr vid varje session med healing som första gången enligt ovanstående kostar 395 kr och därefter kostar healingsessionen 825 kr. Sammanfattningsvis kostar en healingsession hos mig till ordinarie pris 1420 kr.

Min egen healing är en varm och energirik healing som arbetar på flera olika nivåer för maximal effekt. Jag arbetar på distans vilket innebär att du lägger dig ner i din egen säng och du ska ha täcke eller en filt på dig. Du ringer mig vid utsatt tid för samtal och healing.

Namaste

Annika