Medial vägledning, tarot, kurser och meditationer

Vad säger mina klienter?

Martina Jönköping. Reiki på distans. Tack för en skön healing, det kändes väldigt bra i kroppen och  jag kände pirr i huvudet. Tusen tack!

Sudarat Kungsbacka. Reiki på distans. Jag upplevde en väldigt varm behaglig healing och vill gärna ha detta igen om tillfälle ges. Jag blev väldigt lugn under healingen.

Gittan Högsby. Reiki på distans. Wow! Det var otroligt jag kände energier i benen, jag såg färger i rött och blått också. Häftigt! Jag vill gärna göra om detta fler gånger. Tack!

Anna Johansson Nässjö: om själslig healing. Det var intressant och spännande att du kunde se vart i min kropp som spänningar finns, det stämde precis! Fick du reda på det av dina guider och änglar?

Anna Johansson Nässjö: Orakelkort relationsläggning: Tack Annika för relationsläggningen och för healing. Det var intressant och stämde verkligen allt du skrev. Vi är soulmate jag och min sambo och som du skrev har jag nu många känslomässiga utrensningar som påverkar vårt förhållande. Det finns många laddningar emellan oss just nu. Jag kände att min skuld och skam kom fram under healingen först  men sedan lättade det och planade ut och kändes bra. Varma hälsningar! 

Anna Johansson Nässjö: Tack fina du för läggningen av min situation. Det är sant att jag den senaste tiden har försökt att bryta mig loss ifrån den situation du beskriver och jag har också märkt att det också händer mycket med mig på ett andligt plan just nu. Det har varit mycket oro och ängslan. Tusen tack det kändes hoppfullt med läggningen.  

Nina Göteborg: Tack för månljushealing, det pirrade i hela kroppen och jag blev alldeles lugn, somnade och det var så bra sömn jag fick. tack.

Carina Uppsala: Månljushealing. Jag kände mig avslappnad och lugn och det cirkulerade i hela kroppen. Jag tänkte på alla bra saker som kommer att komma in i mitt liv framöver. tack

Gittan Nyköping. Tack för solljushealing, jag upplevde att det blev varmt där du höll dina händer och att jag blev sömnig.

Nettan Göteborg. Jag tackar för den solljushealing jag fick. Jag hade ont i halsen den dagen jag fick healing men efter healing kändes det bättre och sedan försvann förkylningen nästa dag. tack.

Gun Falkenberg: Jag tackar för den solljushealing du gav mig. Du höll dina händer på mina axlar och det kändes varmt där men jag upplevde också att det pirrade i min högra axel som jag har ont i. Det blev också varmt i min axel. Tack för en avkopplande stund.

Gunnar Falköping: Solljushealing. En underbar stund när jag var hos dig och fick solljushealing. Jag kände att det blev bättre i min mage efter några minuter, det kändes varmt som bomull i magen. tack. Jag hör snart av mig igen.

Charlott Nyköping: Tack för solljushealing jag blev väldigt avslappnad och somnade nästan. Jag kände värme i kroppen. Tack det blev en skön stund.

Martina Göteborg: Sollljushealing. Det var en mycket behaglig och skön healing. Jag kände att det pirrade en del runt huvudet och att jag blev varm i ansiktet. Det var där det kändes mest, Tack snälla du jag uppskattade verkligen detta!

Bosse Skövde: Solljushealing. Jag kände att det blev varmt i hela kroppen, jag ville somna och det gjorde det också för en kort stund. Jag upplevde att det också blev väldigt varmt i mitt knä som jag har ont i  och i mina vader.

Carina Uppsala: Silvervioletta flamman. Jag blev lite distraherad först av min katt som betedde sig lite besynnerligt. Sedan kändes det avkopplande och det pirrade i mina ben, speciellt i mitt vänstra ben. Det kändes behagligt. Jag såg en lila flamma i  mitt inre. Tusen tack!

Sudarat Moberg: Silvervioletta flamman. Det var en avslappnade healing och jag kände mig väldigt lugn och jag kände harmoni. Jag kände energi i mina fötter och ben. tack!

Lena Örebro. Änglahealing. Tusen tack för änglahealingen. Det kändes i hela kroppen och jag blev så lugn och avslappnad. Jag kommer definitivt att boka detta igen! tack!

Änglaläsning  Gittan Nilsson . Tack så mycket igen! Känns bättre nu när jag har läst detta…. ska inte fundera så mycket framåt utan verkligen försöka att vara i nuet, mediterar gör jag nästan varje dag men har ibland verkligen svårt att släppa alla tankar som kommer. Ska jobba på det.. ha det fint.

 

 

 

Kurser hos mig!

Kurser hos mig

 

  • Energikurs för din kropp och själ (kommer snart)

  • Beskydd rena och fylla på med energi. (kommer snart)

  • Verktyg i ett andligt uppvaknande, 8 veckor se längre ned.

Änglabudskap och tarot kort

Tarot kort situationläggning  3 kort, dåtid, nutid och framtid    150 kr inkl. moms. Du bokar detta i menyraden under “kontakt”

Tarot relationsläggning  3 kort, dåtid nutid och framtid            190 kr inkl. moms. Boka det i menyraden under “kontakt”

Änglakort 3 månader framåt budskap   190 kr inkl. moms. Boka i menyraden under “kontakt”

 

 

Medial vägledning

Att få en medial vägledning handlar om att få sinnesfrid, energi och styrka och att få svar på frågor. I det mediala arbetet litar jag till min intuition och till de råd jag får ifrån ärkeänglar och mästare.

I den mediala vägledningen hjälper jag och stöttar dig tillsammans med ärkeänglarna och mästarna och guidar dig framåt. Vad innehållet i en vägledning ska innehålla bestämmer du själv.

Du får en medial vägledning där du dels får vägledning ifrån mig och dels får det ifrån ärkeänglar och mästare.

Har du en allmän fråga och/eller en specifik fråga talar vi först i telefon om detta. Jag kopplar sedan upp mig mot andevärlden i ett meditativt tillstånd. Till sist talas vi vid igen i ett samtal där jag delger dig vad som har framkommit. Total tid 60 min pris din investering 550 kr inkl. moms.

Du  kan också i bokningen via mejl till mig delge mig om du vill ha allmänna råd och/eller ha en specifik fråga eller båda. Då kopplar jag direkt upp mig mot andevärlden och sedan talas vi vid i telefon. Total tid 60 min. Pris din investering 550 kr inkl. moms.

Tre behandlingar enligt ovan 1490 kr inkl. moms.

 

Meditation per telefon och samtal distans

Vill du koppla av med en meditation som lugnar och balanserar? Perfekt för dig som aldrig tidigare har prövat meditation och behöver stöd. Vi har ett vägledande samtal före meditationen och avslappningen om de problem du har eller de tankar du funderar över. Därefter vägleder jag dig igenom en meditation på cirka 15 min med min röst. Du lägger dig ner på en plats där du känner dig bekväm, gärna med en filt över dig om du vill. Efter meditationen går vi  igenom andning och andra tekniker för att komma ner i stillhet. Vi har också ett vägledande samtal efter meditationen. Det är bra om du har ett öppet sinne och gärna vill lära dig att meditera. Jag har utformat denna meditation eftersom jag vet hur viktigt det är för hälsan att då och då komma ner i varv. Du bokar den i menyraden under “kontakt” Pris 400 kr inkl. moms. Total tid 60  min.

 

Bodyscanning per telefon och samtal distans Vill du koppla av med en avslappnade meditation som fokuserar på body scanning? Perfekt för dig som aldrig tidigare har prövat bodyscanning och behöver stöd kring detta.  Vi har ett vägledande samtal före behandlingen och efter. Jag vägleder dig via din telefon i denna behandling. Denna body scanning löser upp dina spända muskler och ger dig frid och harmoni. Du lägger dig bekvämt på en plats som du tycker om, gärna med en filt över dig om du vill. Du lyssnar till min röst när jag vägleder dig igenom body scanning. Därefter går vi igenom några avslappnande tekniker. Du bokar denna body scanning under “kontakt” Pris 400 kr inkl. moms. Total tid 60 min.

 

 

Verktyg i ett andligt uppvaknande

Befinner du dig i ett andligt uppvaknande och saknar verktyg för hur du ska förhålla dig till allt nytt? Då är denna kursen något för dig, där får du verktyg på övningar du kan göra för att må bättre och hantera din vardag. Kursen är på 8 veckor och vi går igenom det viktigaste vad gäller ett andligt uppvaknande. Pris 595 kr inkl. moms.

Du lämnar in dina uppgifter när du har läst ett kapitel i taget. Du får ett digitalt diplom efter slutförd kurs. I kursen använder jag mig av mentala tekniker som öppnar upp för nya tankar och handlingar. Du beställer den under “kontakt” i kontaktformuläret.