Vad är healing?

Healing (engelska för “läkning”; uttal: [‘hi:liŋ]) eller helande är en
alternativmedicinsk verksamhet, där man genom enbart andliga metoder
försöker behandla sjukdomar. Healing utförs ofta genom att healern
håller händerna på eller nära den som ska behandlas, men den utförs
också på distans.

Du hittar de healingformer som jag erbjuder på startsidan “börja här” under fyrkanten “Energi”

Healing är en metod som har funnits i de flesta kulturer runt om i världen
i tusentals år. Healing harmoniserar och balanserar energier som är i
obalans och tar bort blockeringar. Healing höjer frekvensen i våra
energier.

Healing ger stressreducering och avslappning vilket stödjer kroppens
självläkande system. Människokroppen består av energi och det kan bli
en del störningar i energisystemet om vi inte lyssnar på kroppens behov.
Healing är en perfekt metod för återhämtning. Under en healingsession
fyller jag som healer på med livsenergi vilket stimulerar immunförsvaret.
Du behöver inte vara sjuk för att njuta av en healingsession, alla behöver
dagligen healing enligt min åsikt.

En healingsession går lika bra att ge på distans och då kan du i lugn och
ro förbereda dig inför din behandling. Vi vet att alla energi är ljus och att
ljus färdas med ljusets hastighet. Healingfrekvenserna är inte beroende
av tid och rum som vi är. Healern tonar in på klienten och då börjar
healingenergierna att arbeta. Healern kopplar upp sig till universella
energier med hjälp av sin healing guide.

De flesta känner hur en lugn och avslappnade känsla infinner sig under
en behandling. Våra kroppar är uppbyggda av energi och inuti våra
kroppar cirkulerar energi. Ibland kan det bli obalanser och blockeringar
vilket i sin tur leder till psykiska och fysiska symtom och sjukdomar. Jag
som healer plockar bort negativ energi och tillför istället ny energi
(Livsenergi) vilket sätter fart på kroppens må bra hormon (oxytocin) vilket
lugnar och då kan kroppens självläkningssystem aktiveras. All form av
healing är stressreducerande och ger en djup avslappning. Healing är
läkande för kropp, själ och sinne och lugnar oss i vår stressade vardag.
Jag som healer fungerar som en kanal och använder inte min egen
energi under en behandling.

Healing är friskvård

Mina behandlingar är avdragsgilla hos Skatteverket som friskvård.
Individen kan använda sina friskvårdspengar och företag kan köpa
tjänster till sina anställda i förebyggande syfte. Alternativ medicin kan fungera bra i kombination med medicinsk behandling men rådgör alltid
med din läkare först.

Healing förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse varken för utövaren
eller för den som blir behandlad. Healing arbetar på flera plan samtidigt i
den fysiska kroppen, mentala och den emotionella samt den andliga
kroppen. Healing är en holistisk behandlingsmetod som behandlar kropp
och psyke till en helhet.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet. Förbundet verkar för att
sprida information om Reiki, samt utbyta erfarenheter och kunskap inom
området. Förbundet förenar alla Reikiutövare i Sverige.

Annikas Soul Healing, medlem i Reikiförbundet

Att jobba med dig själv på ett holistiskt sätt kan vara den bästa
investering du gör i dig själv.

Healing kan användas i många olika situationer:

 • Avslappning

 • Ökad livskraft

 • Minskad stress

 • Minskar oro

 • Minskar trötthet

 • Löser blockeringar och känslor i en känslomässiga kroppen

 • Emotionellt lugnande för den mentala kroppen

 • Läkning av själen

 • Balanserar energiflödet

 • Smärtlindring

 • Mentalt lugnande

 • Bättre immunförsvar

 • Livsenergi

 • Ökat självförtroende

 • Ökad kreativitet

 • Förstärker medvetenheten

 • En situation som du har stannat på

 • Någon rädsla som hindrar dig ifrån att gå vidare

 • Outredda konflikter som tar mycket energi mm.

Boka din session under "kontakt"

 

 

Du kan också boka ett första samtal som är gratis och du bokar det under “kontakt”. Samtalet är 15 min långt.  Om du inte vet vilken healingform du ska välja skicka ett mejl till mig, du hittar min mejladress under “kontakt”.

De olika healingformer som finns hittar du på startsidan “börja här” under fyrkanten “Energi” klicka på den fyrkanten så kommer du till de olika healingformer som jag erbjuder.

Jag har F- skatt och betalar moms.

Nedan är ett litet utdrag ifrån sidan “börja här” under fyrkanten “energi”.

Reiki healing är universell energi. Det är en japansk healing som används för att minska smärta, stress, stärka kroppens energiförråd, skydda och läka immunförsvaret och lugna ner känslor. Healing går dit den bäst behövs. Som healer är jag en kanal som transformerar energin. Vi behöver inte träffas fysiskt för att du ska få healing. Det går alldeles utmärkt att ge healing på distans. Vid Reiki aktiveras immunförsvaret. Det finns vetenskapliga mätbara effekter från Reiki att energin är stressreducerande, lindrar smärta och aktiverar oxytocin. Reiki healing är en terapi för själen för dig som vill hitta ett djupt välbefinnande. Även efter en session arbetar energierna vidare och man kan upptäcka skiftningar på olika sätt flera veckor efter behandling. Reiki healing löser upp blockeringar och får igång livsenergin och stärker auran. Denna healingform är särskild bra för dig som är stressad, utmattad, sjuk, orolig eller behöver mer energi. Denna healing arbetar på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå. Energin som du mottager är varm och kärleksfull. Berätta vad du vill ha hjälp med i den mejlkonversation vi kommer att ha så förstärker jag energin dit den ska. Vi kan också ha ett kort samtal före och efter session. Jag letar efter blockeringar och frigör så att livsenergin kan flöda fritt och främja för god hälsa. Du bokar detta  i menyraden under “kontakt”. Pris  395 kr inkl. moms, tid 30 min.

Kraftfull änglahealing Jag startar änglahealing.  Jag kallar också på ärkeängel Rafael och mästare St Germain vilket gör att healingen blir starkare. En healing som är bra för dig som är stressad, trött, orkeslös och vill få en nystart. Pris inkl. moms 400 kr, tid 30 min.

Själslig healing har funnits i århundraden runt om i världen. Den innefattas av den universella livskraften som försörjer allt liv och gör så att vi kan andas. Andliga healers är medium som agerar mellan den läkande kraften och mottagaren. Jag arbetar som en öppen kanal och förmedlar de budskap som kommer. Själsliga healers fokuserar på att hjälpa på ett medvetet sätt och tonar in sitt medvetande på den högre källan av frid och kärlek som förmedlar livsenergi och kunnande. Healingen arbetar med att förstärka läkningsprocessen i den fysiska, emotionella, mentala och själsliga kroppen. Själslig healing går lika bra att göra på distans och du kan få  healing oavsett var du befinner dig i världen. Jag ber om hjälp ifrån den universella källan där den kärleksfulla energin kommer ifrån och får veta varför just ditt problem har uppstått. Själva sessionen pågår under cirka 60 min. Allt som begärs av dig är att du ska ha ett öppet sinne angående healers möjligheter att vara en kanal för energin. Denna healing är bra för dig som t.ex. har en fysisk åkomma och vill få svar på var densamma har sitt ursprung uti. Har du känslor av: övergivenhet, klagande, osanning, avundsjuk, dömande, intolerans, apati, orättvisa, hjälplöshet, självhat, skuld, skam, panik, frustration, ilska, rädsla, konflikt mm. erbjuder jag denna healing emot dessa känslor. Energin är också bra för dig som undrar över en relation som kanske inte fungerar så bra. Du kan också fråga om varför du har de känslor du har och få healing för detta. Du bokar denna healing under “kontakt”.  Pris 550 kr inkl. moms, tid 60 min. 

Silvervioletta flamman har en stark andlig energi. Den transformerar karma, negativa energier, trauma och förträngda känslor och läker fysiska problem, oro och olika situationer. Silvervioletta flamman höjer vår livsenergi och våra vibrationsfrekvenser så att vi mår bättre. Med flamman kan dina chakran och aura renas. Det är en stark och glädjefull energi. Silvervioletta flamman är kanaliserad ner till jorden av den uppstigna mästaren St Germain. Healingen arbetar med att ta bort det problem som har uppstått. När vi ger eller får healing så höjer vi vår frekvens och därmed vår livsenergi. Jag erbjuder Silvervioletta flamman på distans och det går lika bra som att vi träffas. Livsenergin går dit den behövs. Denna healing är bra för dig som har olika problem i relationer eller i en speciell situation eller har fysiska problem. Du bokar denna healing som du hittar i menyraden under “kontakt”.  Pris 575 kr inkl. moms, tid 60 min.

Energin i solljushealing är varm, kärleksfull energi, mycket högt vibrerande och som är fördelaktig i olika sorters behandlingar. De viktigaste egenskaperna i solljushealing är läkning och förnyelse. Solen fyller på med energi och lugnar en stressad själ. Vissa reumatiska sjukdomar kräver värme och hjälper då människor att bli mjukare i leder. Även vissa hudsjukdomar renas av solljushealingen. Ljuset ifrån solljushealing är också ett bra hjälpmedel att ta udden av sorg och smärta. Denna healing kan också läka tidigare trauman bakåt i tiden. Denna healing passar dig som är trött, utmattad, sjuk, orolig, stressad eller behöver ny energi. Om du har något specifikt som du vill sända energin till så hjälper jag dig gärna med det, säg till innan sessionen börjar i sådana fall.  Du bokar denna healing i menyraden under “kontakt”. Pris 395 kr inkl. moms, tid 30 min.

Månljushealing innebär att jag som healer kopplar upp mig till de högre universella energierna och jag blir då en kanal som förmedlar energin till klienten. Månljushealing upplevs vara väldigt lugnande och harmonisk. Månljushealing renar också ditt energisystem ifrån negativa energier. Denna energi är högvibrerande. Detta är en mental healing som arbetar med oro, ångest, rädsla, trötthet och olika ovanor men jag har också märkt att energin går även till fysiska problem. Du bokar i menyraden under “kontakt”. Pris  275 kr inkl. moms, tid 20 min.

Under en änglahealing har du alltid med dig din skyddsängel och dina guider. Beroende på hur din livssituation är så har du också andra änglar hos dig t.ex. Ärkeängel Mikael eller Ärkeängel Rafael mm. Jag arbetar under en änglahealing med min healingguide och mitt änglateam. Änglarna sprider sitt änglaljus över dig och löser upp blockeringar och skapar flöde och balans i din kropp. Du får också ett personligt budskap ifrån mina orakelkort. Änglarnas energi är väldigt omhändertagande och varm och de ser alltid till ditt högsta bästa. Denna healing ger balans åt dina chakran för inre harmoni. Healing stärker din egen läkningsprocess. Energin minskar stress, glädjeenergin ökar, du sover bättre, hjälper dig att vara här och nu, ökar ditt välbefinnande. Om du har några fysiska eller psykiska problem så tala om det innan healing. Pris 350 kr inkl. moms tid 30 min. Du bokar denna behandling  under “kontakt”.