Genom att du bokar och köper tjänster av Annikas Soul Healing, binder du dig till följande villkor:

 1. Betalning för kurser och vissa tjänster sker i förskott via swisch  eller BG. Betalningen ska vara gjord en dag före behandling eller samtal. Vill du ha en faktura istället tillkommer en hanteringsavgift. Fakturor skickas endast till företag. Vill du ha specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, adress och organisationsnummer i ett e-postmeddelande till annika@annikassoulhelaing.com. Har du valt en kurs måste densamma vara betald innan du börjar din kurs.
 2. Alla bokningar och betalningar är bindande med undantaget vid sjukdom/skada där intyg av läkare kan ges eller motsvarande.
 3. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in event, föreläsningar och tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. Sker detta så meddelas deltagarna/kunderna via uppgiven e-postadress vid dennes bokning.
 4. Annikas Soul Healing ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom, skador, ej uppnådda resultat eller dylikt i samband med  deltagande i kurser eller vid köp av tjänster.
 5. Vi sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning har problem med detta ber vi dig kontakta oss.
 6. Vi kan komma att fotografera, spela in ljud samt filma under kurser, möten och konsultationer. Dessa kan komma att användas vid marknadsföring av mina kurser och tjänster. Vill du inte förkomma på några bilder, höras i en ljudfil eller synas på filmer ber vi dig meddela oss detta via epost till hej@dinstra.se
 7. Eventuella tvister sker i svensk rättegång enligt svensk lag.

INTEGRITETSPOLICY

Ansvar över uppgifter som samlas in

På annikascompassionandsoulhealing.se och alla subdomäner tillhörande domänen så ansvarar jag, Annika H, för insamlandet av uppgifter. Vill du komma i kontakt med mig så nås jag på: min hemsida under kontakt och kontaktformuläret.

Vilka uppgifter samlas in

Uppgifter om dig samlas in och lagras på följande ställen:

 • E-postadresser och i förekommande fall förnamn i Mailerlite
 • E-postadress, förnamn och efternamn i Acuity Online Appointment Scheduling för bokning av tider
 • Uppgifter lämnade i formulär på hemsidor vid inledande av samarbeten
 • Uppgifter lämnade i kontaktformulär och/eller kommentarsfält på mina webbplatser.
 • Kunduppgifter med namn, adress, organisationsnummer etc i Speedledger för fakturering.
 • Kunduppgifter med namn, adress när produkter, tjänster eller kurser köps på mina webbplatser.
 • E-postadresser, förnamn och efternamn i Zoom när personer anmäler sig till möten och webinar. I vissa fall importeras information från Zoom till Mailerlite för att kunna sända relevant information till dig beroende på vilka webinar du deltagit i.

Alla dess uppgifter samlas in för att jag ska kunna ge dig relevant information inom mina verksamhetsområden som idag i största utsträckning handlar om marknadsföring både online och offline. Den informationen kan presenteras som nyhetsbrev, annonser i sociala medier och/eller på event off- eller online.

Jag samlar inte in någon känslig data om dig eller mina kunder. Jag skickar bara information som ska hjälpa dig  och i vanliga fall så får du mejl ca 2 ggr i månaden. Under de tider på året jag lanserar kan du få mejl oftare. Jag ogillar spam lika mycket som dig. Tack för att du är en del av Annikas Soul Healing.

Vill du inte längre ha mina nyhetsbrev så kan du bara avprenumerera i något av de mejl du redan fått eller så skickar du ett mejl till mig på annika@annikassoulhelaing.com med den eller de e-postadresser du vill att jag tar bort ur systemet.

Gällande kunder så följer vi bokföringslagens regelverk då detta kräver att vi behåller vissa uppgifter om dig under en längre tid.

Närhelst du vill kan du begära att få ta del av den data jag har om dig i mina register och även be att få den informationen borttagen. Kontakta mig via: hemsidans kontaktformulär med ditt ärende.

Den här webbplatsen använder också cookies för att förbättra din användarupplevelse. Det innefattar också spårnings- och analysverktyg som hanteras av tredje part, såsom Google och Facebook, och där är dessa i enlighet med GDPR ansvariga för insamlandet av informationen.

Senast uppdaterad: Januari 2020