Mitt andliga syfte

Mitt andliga syfte

Mitt andliga syfte

Vilken väg för mig närmare mitt gudomliga syfte och vilket tar mig därifrån? Ett gudomligt syfte är en livsuppgift som finns i hjärtat, det är där vi hittar just det. Egot och sinnet varnar för att det är fel och att det är farligt och vad ska grannarna säga. I meditation och att via vår intuition lyssna inåt gör att vi hittar vår livsuppgift. Vad älskar vi att göra? Vad vill vi göra? Vad vill vi åstadkomma? Vårt hjärta sätter inte upp flera strategier på hur allt ska lösas, det följer vår livsplan istället.

För att kunna höra just vilken livsuppgift vi har behöver vi gå in i vår intuition och ta fram det vi vill utan att tänka på om det är möjligt eller inte. Steg ett är att hitta sitt livssyfte. Steg två är att lita på processen. Det finns en livsplan och vi går enligt den. Allt blir som det är planlagt. Att hitta sitt livssyfte är att arbeta med sig själv och ta sitt medvetande till en ny nivå. En okänd nivå av medvetande. Att vara sårbar. Hitta sitt hjärta och hitta sin livsuppgift.

Namaste

Annika

 

Lämna ett svar