Andligt uppvaknande, vad innebär det?

Andligt uppvaknande, vad innebär det?

Andliga upplevelser och andligt uppvaknande

I det andliga uppvaknande ingår att förändras och att göra plats för nya insikter och förändringar. Det är ett tufft arbete att rensa ut de gamla mönster av paradigm och beteenden man har haft. I takt med att denna förändring äger rum bit för bit finns det vänner som inte hänger med eftersom de ännu inte har upplevt detta och inte vibrerar på samma frekvens.

Alla svagheter vi tidigare har haft skall rensas ut vilket innebär att vi måste låta sårbarheten komma fram, till att förlösa dessa känslor. Smärtsamma minnen och värderingar behöver tas upp till ytan för att transformeras och lämna plats åt nya. Därefter tillhör dåtiden just dåtiden det är inte vad vi är idag.

Vårt nya jag tillhör framtiden så småningom men just nu är i vi i nuet, i ett varande. Men ett andligt uppvaknande innebär också att lägga pussel på hur allt fungerar om funderingar om hur det nya livet nu blir.

För att förändras måste vi anamma det vi tror på i vårt hjärta, tidigare har vi bott i vårt sinne och har varit i vårt ego. Egot tystas för att hjärtats svar ska komma fram  och ut i verkligheten.

För att hitta sitt inre är det viktigt att meditera och hamna i neutralitet. Att vara i ett andligt uppvaknande innebär att släppa på kontrollen och känna tillit till processen. Jag har coopingverktyg för att sig igenom både bearbetning och annat som hör till ett andligt uppvaknande.

Namaste

Annika

Lämna ett svar